Aankoopmakelaar Hardinxveld-Giessendam

Aankoopmakelaar Alblasserdam

Heeft u een huis op het oog en zoekt u een aankoopmakelaar in Alblasserdam? VBO Makelaar Makelaardij66 uit Alblasserdam kan u helpen bij het deskundig aankopen van uw (droom)huis. Als aankoopmakelaar in Alblasserdam letten wij bij de gewenste aankoop van de woning op een hoop zaken. Bijvoorbeeld; wat is een realistische vraagprijs, hoe lang staat het huis al te koop, zijn er mogelijke technische gebreken en is er een bouwkundig rapport aanwezig.

 

Onderzoek door aankoopmakelaar Alblasserdam

Wij doen als aankoopmakelaar in Alblasserdam graag met u een visuele inspectie om de woning goed te bekijken en mogelijke gebreken inzichtelijk te maken. De verkoper heeft weliswaar een meldtplicht als het gaat om gebreken, maar u heeft als koper ook een onderzoeksplicht. En waar liefde soms "blind" maakt, zorgt aankoopmakelaar Makelaar Credo in Alblasserdam er voor dat uw een realistisch beeld krijgt van de woning die u op het oog krijgt. Ook onderzoeken wij voor u noterielele verplichtingen die op een huis rusten, zoals het recht van overpad en bebouwingen op of over de erfgrenzen. Alles om u te attenderen op zaken waar u wellicht niet direct aan denkt als u uw droomhuis wilt kopen.

 

Biedien door aankoopmakelaar Alblasserdam

Als u bereid bent een bod te doen, doen wij als VBO aankoopmakelaar in Alblasserdam ook de onderhandelingen en om een optimale aankoopprijs te onderhandelen. Het bieden kan een emotioneel proces zijn, wij onderhandelen als aankoopmakelaar uit uw naam direct met de verkoper of met de verkopende makelaar. Wij adviseren u ook bij het kiezen van de juiste onderhandelingsproces om een optimale, maar realistische vraagprijs te krijgen.

 

Overeenkomst controleren door aankoopmakelaar Alblasserdam

Als de "deal" rond is, dan zullen wij u uiteraard eerst feliciteren. Maar daar stopt onze dienstverlening als aankoopmakelaar niet. Wij controleren voor u de (concept) koopovereenkomst om te beoordelen dat de gemaakte afspraken goed beschreven staan, uw ontbindende voorwaarden goed vermeld zijn en er geen 'addertjes' onder het gras in het contract verstopt zitten.

 

Voor onze aankoop tarieven en ons complete pakket, klik hier.

 

Wilt u meer informatie over de diensten van aankoopmakelaar Makelaar Credo te Alblasserdam? Neem dan contact met ons op.

 

meer informatie