Huis verkopen Hardinxveld-Giessendam

Huis verkopen Alblasserdam

Makelaar Credo is een full-service makelaarskantoor in Alblasserdam voor de verkoop van uw huis in Alblasserdam. Een actieve inzet, transparantie en betrouwbaarheid zijn de vaste uitgangspunten van ons makelaarskantoor in Alblasserdam. Om uw huis te verkopen hebben wij een uniek en uitgebreid verkoopstrategie ontwikkeld, waarbij uw huis gedurende een lange looptijd maximale aandacht krijgt. Makelaar Credo gaat verder waar normale makelaarskantoren stoppen om uw huis te verkopen in de regio Alblasserdam.

 

Actief uw huis verkopen in Alblasserdam

Als verkoper wilt u een makelaar die het maximale doet om uw huis te verkopen en uw huis op te laten vallen. Makelaar Credo is het makelaarskantoor uit Alblasserdam die net die extra stap zet om uw huis te verkopen. Van de opname van uw huis met een wervende verkooptekst, een duidelijke professionele fotoshoot, 360 graden foto's, het plaatsen van een opvallend verkoopbord en het opvallend presenteren van uw huis als te koop op Funda. Dat is wat u van makelaar al standaard mag verwachten. Maar Makelaar Credo gaat verder. Wij denken met u mee! Het nabellen van bezoekers, het organiseren van een Open Huis, het opstellen van een verkoop advertentie, het actief benaderen van potentiele geinteresseerden en meer. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij als makelaar uit Alblasserdam voor u zullen doen om uw huis te verkopen in Alblasserdam.

 

Tarieven Huis verkopen Alblasserdam

Naast het hebben van een actieve makelaar om uw huis te verkopen in Alblasserdam is ook de betaalbaarheid vanzelfsprekend belangrijk. Makelaar Credo uit Alblasserdam biedt verschillende pakketten aan, zodat u kunt kiezen welke diensten u zelf en welke diensten u graag door ons laat verzorgen. Van ons basis pakket waar u een deel zelf doet tot onze full-service aanpak waar ontzorgen centraal staat, u kiest zelf waar u ons graag voor inzet. Neem contact met ons op om te bespreken welk verkooppakket het beste bij u past.

 

meer informatie

 

Uw huis verkopen op Funda in Alblasserdam

Makelaar Credo, uw makelaar in Alblasserdam, plaatst uw op Funda om uw huis te verkopen in Alblasserdam en de omgeving. Met een professionele foto's en goede teksten, zodat bezoekers op Funda uit Alblasserdam uw huis graag zullen bekijken en wellicht een bezichtinging van uw huis aanvragen. Zo verkoopt u het snelste uw huis in Alblasserdam. Een goede presentatie op Funda in Alblasserdam is essentieel als makelaar om uw huis goed onder de aandacht te krijgen en woninggeinteresseerden te bereiken. Naast de standaard vermelding op Funda om uw huis te verkopen in Alblasserdam, biedt Funda meer paketten en opties om uw woning extra te laten opvallen. Wij adviseren u actief welke mogelijkheden u het beste kunt benutten, maar ook op welke momenten u deze het beste kunt inzetten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vertrouwd uw huis verkopen in Alblasserdam met een VBO erkende Makelaar

Makelaar Credo uit Alblasserdam is VBO makelaar en biedt daarmee meer mogelijkheden dan een tradionele makelaar die niet VBO of NVM lid is om uw huis te verkopen. Als VBO Makelaar in Alblasserdam heeft extra waarborg van een makelaar die aangesloten is bij een brede branche organisatie. Als VBO-lid worden worden wij permanent getoetst op onze vakkennis en om uw als klant nog meer zekerheid te geven, werken wij als VBO makelaar volgens de Algemene (Consumenten)voorwaarden opgesteld door de branche organsatie.

 

Uw huis in de Alblasserwaard

Uw huis staat in Alblasserdam, maar uw doelgroep is de Alblasserwaard en de Drechtsteden. Voor u als inwoner van Alblasserdam is het fijn om zaken te doen met een makelaar die kennis heeft van de regio. Naast onze focus op de Alblasserwaard om uw huis te verkopen, strekt onze kennis ook uit naar de Drechtsteden. Wij merken namelijk dat er veel interesse is vanuit de Drechtsteden is om te verhuizen naar een rustiger gebied als de Alblasserwaard, waarbij voorzieningen van de Drechtsteden goed bereikbaar blijven. Maar ook vise-versa, merken wij dat er vanuit de Alblasserwaard een sterke focus is op de Drechtseden als het gaat om verhuizingen en voorzieningen.

 

Neem contact om uw huis te verkopen in Alblasserdam

Wij kunnen een hoop vertellen op onze website om uw huis te verkopen in Alblasserdam, maar het beste kunnen wij u informeren in een persoonlijk gesprek. Iedere klant is namelijk uniek, waarbij ook elke woning uniek is. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en welke diensten wij u kunnen aanbieden.

 

meer informatie