Taxaties

 

 

TAXATIERAPPORT

Niet alleen de kwaliteit van de taxateur, maar ook die van het taxatierapport is gewaarborgd. Het rapport wordt opgemaakt naar het meest recente model ‘financiering woonruimte’ en indien benodigd gevalideerd door Taxateurs Unie of het NWWI.


Hoe realiseren wij een betrouwbaar taxatierapport? 

Een onafhankelijke taxateur: een betrouwbaar taxatierapport begint met de inschakeling van een onafhankelijke taxateur. Onze taxateur heeft niets van doen met de aan- of verkoop van het object dat hij taxeert. Daarbij wordt hij ‘at random’ toegewezen aan een taxatie-opdracht. Wij garanderen deze onafhankelijkheid. 
Een ter zake kundige taxateur: wij hebben een uitgebreid netwerk van gecertificeerde taxateurs. Een gecertificeerde taxateur kun je overal vinden, maar een gecertificeerde taxateur die gegarandeerd veel en betrouwbaar taxeert, die moet je maar net weten te vinden. En dit zijn juist de taxateurs die in ons netwerk zijn opgenomen en al jaren voor ons werken. 
Een betrouwbaar taxatierapport: wij ontwikkelen zelf of in samenwerking met een validatie instituut aanvullende checks & balances ter perfectionering van de kwaliteit van onze (on-) gevalideerde taxatierapporten. Onze rapporten zijn daardoor betrouwbaarder dan sec gevalideerde taxatierapporten. 

Digitale acceptatie
Alle geldverstrekkers accepteren een digitaal taxatierapport. Dat scheelt dagen! Alle relevante data zijn in één oogopslag te raadplegen; diverse documenten naast elkaar leggen is niet meer nodig. Bovendien hoeven tussenpersonen en geldverstrekkers niet meer te wachten op de papieren versies ervan, wat de doorlooptijd van hypotheken aanzienlijk versnelt. Uiteraard zijn op verzoek de papieren versies alsnog beschikbaar.

 

afspraak maken