Over ons

Makelaar Credo binnenkort actief!

Makelaar Credo is een full-service makelaarskantoor in Hardinxveld-Giessendam. Een actieve inzet, transparantie en betrouwbaarheid zijn de vaste uitgangspunten van ons makelaarskantoor in Hardinxveld-Giessendam. Voor het verkopen van uw woning hebben wij een uniek en uitgebreid verkoopstrategie ontwikkeld, waarbij uw woning actief onder de aandacht gebracht wordt op de woningmarkt en gedurende een lange looptijd maximale aandacht krijgt. Makelaar Credo gaat verder waar normale makelaarskantoren stoppen.

 

De actieve makelaar uit Hardinxveld-Giessendam

Als verkoper wilt u een makelaar die het maximale doet om uw woning op te laten vallen. Makelaar Credo  is het makelaarskantoor uit Hardinxveld-Giessendam die net die extra stap zet. Van de woningopname met een wervende tekst, een duidelijke professionele fotoshoot, 360 graden foto's, het plaatsen van een opvallend verkoopbord en het opvallend presenteren van uw woning op Funda. Dat is wat u van makelaar al standaard mag verwachten. Maar Makelaar Credo gaat verder. Wij denken met u mee! Het nabellen van bezoekers het organiseren van een Open Huis, het opstellen van een advertentie, het actief benaderen van potentiele geinteresseerden en meer. Neem contact op met ons en wij vertellen u graag wat wij als makelaar uit Hardinxveld-Giessendam voor u zullen doen.

 

 Neem contact met ons

Wij kunnen een hoop vertellen op onze website om uw huis te verkopen , maar het beste kunnen wij u informeren in een persoonlijk gesprek. Iedere klant is namelijk uniek, waarbij ook elke woning uniek is. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en welke diensten wij u kunnen aanbieden.

 

direct aanmelden