Taxateur Hardinxveld-Giessendam

Taxateur Alblasserdam

Wilt u een onafhankelijke, deskundige taxatie van uw woning om de objectieve waarde van uw woning officieel vast te laten stellen? Bijvoorbeeld voor uw hypotheekvertrekker of voor de gewenste aankoop of verkoop van uw woning? Makelaar Credo te Alblasserdam is werkt samen met de NTS (Nationale Taxatie Service) kan daarmmee voor u deskundig en objectief de de waarde laten bepalen van uw woning. Zoekt u dus een taxateur in Alblasserdam, dan helpen wij u graag!

 

Werkwijze taxateur Alblasserdam

Als taxateur in Alblasserdam kijken wij naar een hoop zaken bij het vasstellen van de waarde van uw woning. Allereert, zijn er recentelijk vergelijkbare woningen verkocht in de omgeving van Alblasserdam en, zoja, tegen welke vraagprijs en in welke mate verschillen deze woningen van uw woning in Alblasserdam. Denk daarbij aan staat van onderhoud, perceeloppervlakte, aan- en uitbouw aan de woning etcetera. Allerlei zaken waar een taxateur rekening mee houdt.

 

Visuele controle taxateur Alblasserdam

Maar natuurlijk doen wij als taxateur in Alblasserdam ook een uitgebreide visuele controle van uw woning. Wat zijn de objectieve kenmerken van uw woning, bijvoorbeeld de woonoppervlakte, perceeloppervlakte, de buurt, de ligging van de tuin, eventuele recente aan- of verbouwingen aan uw woning. Maar ook de staat van onderhoud, vraag op de woningmarkt voor uw type woning etcetera.

 

Digitale acceptatie door uw taxateur in Alblasserdam

Als extra service zijn al onze taxatiedocumenten digitaal beschikbaar. Hierdoor zijn deze snel toegankelijk voor bijvoorbeeld een hypotheekvertrekker. Dat kan veel tijd besparen in de aanvraag van uw (nieuwe) hypotheek. Ook daarin helpen wij u graag als onafhankelijke taxateur in Alblasserdam.

 

meer informatie