Makelaar Alblasserdam

Makelaar Alblasserdam

Makelaar Credo is een full-service makelaarskantoor in Alblasserdam. Een actieve inzet, transparantie en betrouwbaarheid zijn de vaste uitgangspunten van ons makelaarskantoor in Alblasserdam. Voor het verkopen van uw woning hebben wij een uniek en uitgebreid verkoopstrategie ontwikkeld, waarbij uw woning actief onder de aandacht gebracht wordt op de woningmarkt en gedurende een lange looptijd maximale aandacht krijgt. Makelaar Credo gaat verder waar normale makelaarskantoren stoppen.

 

De actieve makelaar uit Ablasserdam

Als verkoper wilt u een makelaar die het maximale doet om uw woning op te laten vallen. Makelaar Credo is het makelaarskantoor uit Alblasserdam die net die extra stap zet. Van de woningopname met een wervende tekst, een duidelijke professionele fotoshoot, 360 graden foto's, het plaatsen van een opvallend verkoopbord en het opvallend presenteren van uw woning op Funda. Dat is wat u van makelaar al standaard mag verwachten. Maar Makelaar Credo gaat verder. Wij denken met u mee! Het nabellen van bezoekers het organiseren van een Open Huis, het opstellen van een advertentie, het actief benaderen van potentiele geinteresseerden en meer. Neem contact op met ons en wij vertellen u graag wat wij als makelaar uit alblasserdam voor u zullen doen.

 

Tarieven Makelaar Alblasserdam

Naast het hebben van een actieve makelaar is ook de betaalbaarheid vanzelfsprekend belangrijk. Makelaar Credo uit Alblasserdam biedt verschillende pakketten aan, zodat u kunt kiezen welke diensten u zelf en welke diensten u graag door ons laat verzorgen. Van onze basis pakket tot onze full-service aanpak, u kiest zelf waar u ons graag voor inzet. Neem contact met ons op om te bespreken welk pakket het beste bij u past.

 

meer informatie

 

Funda Alblasserdam makelaar

Makelaar Credo, uw makelaar in Alblasserdam, plaatst uw woning duidelijk op Funda. Met een professionele foto's en goede teksten, zodat bezoekers op Funda uit Alblasserdam uw woning graag zullen bekijken en wellicht een bezichtinging van uw woning aanvragen. Een goede presentatie op Funda in Alblasserdam is essentieel als makelaar om uw woning goed onder de aandacht te krijgen en woninggeinteresseerden te bereiken. Naast de standaard vermelding op Funda, biedt Funda meer paketten en opties om uw woning extra te laten opvallen. Wij adviseren u actief welke mogelijkheden u het beste kunt benutten, maar ook op welke momenten u deze het beste kunt inzetten. Neem contact met ons  om de mogelijkheden te bespreken.

 

VBO Makelaar Alblasserdam

Makelaar Credo uit Alblasserdam is VBO makelaar en biedt daarmee meer mogelijkheden dan een tradionele makelaar die niet VBO of NVM lid is. VBO Makelaar in Alblasserdam biedt u tevens de zekerheid van een makelaar die aangesloten is bij een brede branche organisatie. Als VBO-lid worden worden wij permanent getoetst op onze vakkennis en om uw als klant nog meer zekerheid te geven, werken wij als VBO makelaar volgens de Algemene (Consumenten)voorwaarden opgesteld door de branche organsatie.

 

Makelaar Alblasserwaard

Voor u als inwoning in Alblasserdam is het fijn om zaken te doen met een makelaar die kennis heeft van de regio. Naast onze focus op de Alblasserwaard, strekt onze kennis ook uit naar de Drechtsteden. Wij merken namelijk dat er veel interesse is vanuit de Drechtsteden is om te verhuizen naar een rustiger gebied als de Alblasserwaard, waarbij voorzieningen van de Drechtsteden goed bereikbaar blijven. Maar ook vise-versa, merken wij dat er vanuit de Alblasserwaard een sterke focus is op de Drechtseden als het gaat om verhuizingen en voorzieningen.

 

Neem contact op met uw makelaar uit Alblasserdam

Wij kunnen een hoop vertellen op onze website, maar het beste kunnen wij u informeren in een persoonlijk gesprek.

Iedere klant is namelijk uniek, waarbij ook elke woning uniek is. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en welke diensten wij u kunnen aanbieden.

 

meer informatie